NIEUW: Jesaja beter begrijpen (meer zicht op Gods hart) PDF Afdrukken E-mailadres

 

is dit nu alles

Onlangs (augustus 2014) is Jesaja beter begrijpen verschenen. Een boek dat je meer zicht wil geven op dit bijbelboek en daardoorheen meer zicht op Gods hart. Vlak voor de zomer kwam uit 'God op de middenstip', een boek van Gerrit-Jan van Heemst over geloof en voetbal, is vanaf de start van het WK in Brazilie verkrijgbaar. Naast 13 profvoetballers, staat mijn verhaal van 'voetballende dominee' er ook in.

Andere titels die nog verkrijgbaar zijn: 'Levenslang' (het levensverhaal van een tbs'er), Petrus beter begrijpen (met als ondertitel: 'over het volgen van Jezus'), 10 jaar Voedselbank (nagenoeg uitverkocht - laatste exemplaren bij mij te verkrijgen), Psalmen beter begrijpen (over groeien in gebed), Paulus beter begrijpen (over leven als christen) en Jezus beter begrijpen.

Meer van mij weten? Kijk eens hiernaar: http://www.eo.nl/geloven/programma/andries/aflevering-detail/aflevering/andries-64/ Mocht je op de hoogte willen blijven, dan kun je me ook volgen op Twitter (@OnverwachteHoek) of Facebook. Kijk ook eens op www.isditnualles.nl. Ik werk vooral voor/bij/met de mensen van Noorderlicht (www.noorderlichtrotterdam.nl). Kom gerust eens op zondag langs.

 

Volg mij ook op Twitter