NIEUW: Paulus beter begrijpen (over leven als christen) PDF Afdrukken E-mailadres

 

is dit nu alles

God op de middenstip, een boek van Gerrit-Jan van Heemst over geloof en voetbal, is vanaf de start van het WK in Brazilie verkrijgbaar. Naast 13 profvoetballers, staat mijn verhaal van 'voetballende dominee' er ook in.

Paulus beter begrijpen (met als ondertitel: 'over leven als christen') is verschenen. Het wil zicht bieden op een van de meest centrale personen uit de bijbel en bovendien duidelijk maken wat een leven als christen in houdt. Ik schreef het samen met Henk Boerman.

Andere titels die nog verkrijgbaar zijn: 'Levenslang' (het levensverhaal van een tbs'er), Petrus beter begrijpen (met als ondertitel: 'over het volgen van Jezus'), 10 jaar Voedselbank (nagenoeg uitverkocht - laatste exemplaren bij mij te verkrijgen), Psalmen beter begrijpen (over groeien in gebed) en Jezus beter begrijpen.

Meer van mij weten? Kijk eens hiernaar: http://www.eo.nl/geloven/programma/andries/aflevering-detail/aflevering/andries-64/ Mocht je op de hoogte willen blijven, dan kun je me ook volgen op Twitter (@OnverwachteHoek) of Facebook. Kijk ook eens op www.isditnualles.nl. Ik werk vooral voor/bij/met de mensen van Noorderlicht (www.noorderlichtrotterdam.nl). Kom gerust eens op zondag langs.

 

Volg mij ook op Twitter